Закон за организација и работа на органите на државната управа

Тука може да го прочитате и симнете Законот за организација и работа на органите на државната управа

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *