spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЖСПП: Јавен конкурс за проекти за воведување на нови технологии во постапувањето...

МЖСПП: Јавен конкурс за проекти за воведување на нови технологии во постапувањето со посебните текови на отпад

Прочитајте

АПЈ: Започна обуката на преведувачи и лектори по албански јазик

0
Како и претходните години, така и оваа година започна обуката на административни службеници, кои работат како преведувачи и лектори на албански јазик во нивните...