spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeПравни актиКолективни договори

Колективни договори

Колективен договор за вработените во кабинетот на претседателот на РСМ

Денес, 21.12.2021 година, во просториите на Кабинетот на Претседател на РСМ, се потпиша Колективениот договор за вработените во Кабинетот на Претседател на РСМ. Колективниот...

Потпишани измени на Колективен договор

На ден 06.08.2021 година (петок), во просториите на Царинската управа од страна на директорката Славица Кутиров и Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Пецо Грујовски,...

Потпишани измените и дополнувањата на Гранскиот Колективен договор

Денес во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација, Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Пецо Грујовски и Министерот за информатичко општество и администрација...

Грански Колективен договор

Прочитајте и дознајте детално: ГРАНСКИ КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР за органите на државната управа, стучните служби на Владата на Република Северна Македонија, судовите, јавните обвинителства, казнено -...

ЈА: Закон & Колективен договор

1. Член 32 од Уставот на Република Северна Македонија: Секој има право на работа, слободен избор на вработување, заштита при работењето и материјална обезбеденост за...
spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ