spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

Правни акти

Влада

Министерства

spot_img

Интервју

Довербата на клиентите и добро поставеното корпоративно уредување, како предуслов за стабилен финтек сектор

0
Кога ќе се прочита или спомене називот финансиска институција, првата асоцијација е секогаш банка, и сосема оправдано, со оглед на тоа дека банките се...

Вести по министерства:

Внатрешни работи • Економија • Животна средина и просторно планирање • Здравство • Земјоделство, шумарство и водостопанство • Информатичко општество и администрација • Култура • Локална самоуправа • Надворешни работи • Образование и наука • Одбрана • Политички систем и односи меѓу заедниците • Правда • Транспорт и врски • Труд и социјална политика • Финансии

Општини

Гевгелија: Реализирана акцијата за хортикултурно уредување на новиот инклузивен парк во...

0
Во инклузивниот паркот, којшто се гради во дворот на ЈОУ Пионерски дом „Јосип Броз Тито“- Гевгелија и е во завршна фаза, се реализираше акција...

Гевгелија: Акција за чистење на одводните канали во градот и населените...

0
Во тек е акцијата за чистење на одводните канали во градот и населените места. По изборот на економски оператор, се чистат одводните канали и...

Гевгелија: Завршена изградбата на инклузивниот парк

0
Гевгелија го доби првиот инклузивен парк. Изградбата на новиот инклузивен парк, којшто се наоѓа во дворното место на ЈОУ Пионерски дом „Јосип Броз Тито“-...

Популарни општини:

Град Скопје • Аеродром • Бутел • Центар • Гази Баба • Ѓорче Петров • Карпош • Кисела Вода • Битола • Охрид • Куманово • Прилеп • Струмица • Штип • Гевгелија • Кавадарци

Самостојни органи

Јавен сектор

Синдикати

Огласи за вработување

spot_img

@дминистрација

Политички партии

Стојаноски: Комисијата за финансирање и буџет го изгласа амандманот, а СДСМ...

0
Почитувани, Денес на Комисијата за финансирање и буџет се изгласа позитивно амандманот со кој се бара зголемување на платите на вработените во администрацијата за 15%. Пратеничката...

JСП го упропастија медарот Христијан Мицкоски, ВМРО-ДПМНЕ и нивната градоначалничка Арсовска

0
Изјава за медиуми, Васко Кичевски, претседател на Градска огранизација на СДСМ Почитувани граѓани, почитувани претставници на медиумите, За само една година новата локалната власт на ВМРО-ДПМНЕ...

Креирање одржливи младински политики што го унапредуваат квалитетот на живот, младите...

0
Младинскиот активизам и вклучувањето на младите во процесите се двете константи што можат да доведат до вистински решенија за младите, порача потпретседателот на СДСМ...