HomeНовости

Новости

Нова година во Ресторан Парк со 📀 Dj Babura J. 📀 🎙KUKU LELE 🎙 ✨ Karolin.ski ✨

Со особена чест и задоволство Ве покануваме на една незаборавна вечер заедно со нас да ја дочекаме Новата година, во добро познатиот локал Ресторан...

Добредојдовте во семејството Baby Center

Baby Center и Bubamara.mk сега се едно, големо семејство. Горди сме што донесовме доверлива традиција, експертиза и целосна посветеност на тоа. Уште повеќе сме горди...

Новогодишната еуфорија започна во Baby Center

Уште од почетокот на своето работење, Baby Center се залага да биде прв избор во светот на децата. Покрај тоа, на прво место во...

ИутеКредит ги објавува неревидираните резултати до Септември 2022

СТРАТЕШКИ ДОСТИГНУВАЊА НА ГРУПАЦИСКО НИВО • Вкупниот број на клиенти се зголеми за 47,2% на 1,0 милиони (31 декември 2021 година: 687 илјади). • Консолидираниот биланс...

Купувај ПАМЕТНО со IuteCredit Mastercard и освој ПАМЕТНИ награди

Во периодот од 15.11.2022 до 31.12.2022, ИутеКредит Mastercard им овозможува на своите клиенти да станат добитници на “SMART” награди како електричен велосипед, роботска правосмукалка...

Правила за Наградна игра „Купувај ПАМЕТНО со IuteCredit Mastercard и освој ПАМЕТНИ награди!“

ОРГАНИЗАТОР Финансиско друштво ИУТЕ КРЕДИТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје, со седиште во Скопје на ул. 1732 бр.4, Ламела А/ДП бр.1 и ЕМБС 7221290, застапувано од Управителот...

Спа во Лутра – Полихроно

  💥Спа во Лутра - Полихроно 💥 Термин -08/12-11/12/2022 2 ноќевања со вклучен превоз и Shopping во Солун Цена по лице - 59 евра во Вила Михаела Цена по...

РКЕВУ: Одлука за утврдување на највисоки малопродажни цени на нафтени деривати и горива за транспорт

Прочитајте и дознајте: 👀👇⛽⛽⛽     Одлука за утврдување на највисоки малопродажни цени на нафтени деривати и горива за транспорт             Извор: Регулаторна комисија за енергетика и водни услуги

АПММ: Специјална интерактивна обука „МЛАДИ МЕНАЏЕРИ“

👉 ИМА УШТЕ СЛОБОДНИ МЕСТА ! 👉 РЕЗЕРВИРАЈ ГО СВОЕТО МЕСТО ! 👉 Учествувај и ТИ на обуката МЛАДИ МЕНАЏЕРИ !!! Обучувач - ЕЛЕНА ГАГАЧЕВА , национален...

Единствена понуда – бесплатна ИутеКредит Mastercard картичка со секој подигнат кредит

Овој месец ИутеКредит нуди единствена можност за бесплатна Mastercard картичка со секој одобрен кредит. Понудата важи до 20.11.2022 година. Mastercard e интернационално етаблиран финансиски бренд,...
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ