АА: Профил за Вработување

НовостиАА: Профил за Вработување
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

За да можете да пополните електронска пријава, ќе треба да креирате кориснички профил, при што веднаш ќе ви биде доделен идентификациски код кој што ќе го користите во текот на сите аплицирања на огласите за административните службеници, како и заради следење на резултатите од фазите на селекција во оваа постапка.

За да може да почнете со креирање на профилот кликнете на копчето РЕГИСТРИРАЈ СЕ кое се наоѓа горе десно.

Важно е при пополнување на податоците во профилот Задолжително да ги прикачите соодветните документи во скенирана форма (PDF) кои потврдуваат дека ги исполнувате условите што се бараат во огласот.

Погледнете 👀👉 Профил  ( Desktopsite)

Извор: Агенција за администрација 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img