МИОА: Покана за обука на членовите на Мрежата за човечки ресурси

МинистерстваМИОА: Покана за обука на членовите на Мрежата за човечки ресурси
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Почитувани,

Во прилог е поканата за обука на членовите на Мрежата за човечки ресурси.

ПОКАНА

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img