spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeПравни акти

Правни акти

Нов Закон за административни службеници

Прочитајте и дознајте: ??   Нацрт - закон_Предлог Закон за административни службеници   Извор:  Javnaadministracija.mk

Колективен договор и за вработените во општина Велес

Денес, 12.01.2022 година, во Велес, се потпиша Колективниот договор за вработените во Општина Велес со кој дополнително се унапредија правата од работен однос за...

Потпишан Колективен договор во Судскиот совет

На ден 29.12.2021 Претседателот на Синдикалната организација на Судски Совет Азбије Беќир и Претседателот на Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија Благоја...

Колективен договор за вработените во кабинетот на претседателот на РСМ

Денес, 21.12.2021 година, во просториите на Кабинетот на Претседател на РСМ, се потпиша Колективениот договор за вработените во Кабинетот на Претседател на РСМ. Колективниот...

АА: Подзаконски акти за административни службеници

Прочитајте и дознајте детално и официјално:     Подзаконски акти за административни службеници     Извор: Агенција за администрација

Битола станува зелен, вело град, со нов мултифункционален спортски центар и технолошки парк

Битола ја замислувам како развиена и перспективна општина во која вреди да се живее, да се работи и создава, тука да се основа семејство,...

Нов Закон за административни службеници

  Прочитајте и дознајте детално:     Предлог Закон за Административни службеници      Извор: Javnaadministracija.mk

Потпишани измени на Колективен договор

На ден 06.08.2021 година (петок), во просториите на Царинската управа од страна на директорката Славица Кутиров и Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Пецо Грујовски,...

Уредба

Службен весник на РСМ, бр. 180 од 5.8.2021 година 1 од 4 20211803006 ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА   Врз основа на член 8-а став 2 од Законот за...
spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ