spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Закони

Закон за изменување и дополнување на Законот за административни службеници

Прочитајте и дознајте детално: Извор: Javnaadministracija.mk

Закон за изменување и дополнување на Законот за работни односи

Број на Службен весник:151/2021 Датум на објава на Службен весник:06.07.2021 Број на одлука на Уставен суд (У.бр.):/ ЗАКОН ЗА  ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ  НА ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИТЕ ОДНОСИ   Член...

ЈА: Закон & Колективен договор

1. Член 32 од Уставот на Република Северна Македонија: Секој има право на работа, слободен избор на вработување, заштита при работењето и материјална обезбеденост за...

АА: Закон за вработените во Јавниот сектор

Прочитајте и дознајте: Закон за вработените во Јавниот сектор  Извор: Агенција за администрација 

АА: Закон за административни службеници

Прочитајте и дознајте: Закон за административни службеници  Извор: Агенција за администрација 
spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ