ВМРО-ДПМНЕ

Мора да има настава со физичко присуство, ако владата има пари за луксузни автомобили и скапи патувања, тогаш мора да најде и за непречено...

Почитувани Без никаква дилема, наставата со физичко присуство е најдобрата и најефективна форма во која треба да се реализира воспитно – образовниот процес на учениците....

Апелираме да не кревате врева, премиерот ни е со попуштени нерви, трајно е неспособен

Почитувани, Стоп нека престане вревата, затоа што на премиерот му се попуштени нервите поради тоа што  е трајно неспособен и му сметаат силни звуци како...

Во Македонска Каменица градоначалникот реализира проекти кои се во завршна фаза од 600 илјади евра, со домаќинско работење се случуваат промени

Почитувани, Наспроти хроничното неработење на градоначалниците на СДСМ и ДУИ, градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ и покрај тешките услови во кои што работат, и покрај потешкотиите со кои...

Додека соседите произведуваат струја, Македонија е на дното, за набавка на струја се потроши над 1 милијарда за 6 месеци, и реални се само...

Кога сме кај кризната состојба, да ги земете стенограмите од Крешник Бектеши, има само една страна експликација за кризна состојба. Нема информација за јаглен,...

Именувањето на двојна функција во Град Скопје, ВМРО-ДПМНЕ поднесе претставка до ДКСК очекуваме институциите да постапат

Почитувани, Пред една недела јавно објавивме дека директорот на ЈП „Водовод и канализација“ Скопје, Марјан Митовски во исто време е и член на Управен Одбор...

Власта денес не дојде во собранието, поради тоа што се случува помеѓу СДСМ и ДУИ трпи безбедноста на разузнавачкиот сектор

Почитувани, Пред извесен период, д мене како претседател на Комисијата за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и разузнавање, стигна допис, барање од...

Дезертерот Ковачевски е трајно неспособен да ја води државата, затоа оставка веднаш

Димитар Ковачевски не само што е дезертер, туку е и лажов. Тоа се докажа со неговите контрадикторни изјави во кои еднаш вели дека воениот...

Дезертерот Ковачевски е трајно неспособен, треба да се се провери дали е деловно способен

Дезертерот Ковачевски е трајно неспособен, треба да се се провери дали е деловно способен. Само со проверка на деловна способност можеме да ги разбиеме дилемите,...

Ковачевски во најмала рака треба да биде искрен, да каже дека дезертирал и да се повлече од челното место во Владата

Кога човек ќе се нафати и ќе амбицира и пледира за позицијата претседател на влада, треба да има нешто дадено за државата. Така да...

Потврдена е коалицијата меѓу клептоманската СДС и уценетата Арсовска, заедно работат на дефокус од скандалите и неспособноста на дезертерот Ковачевски

Клептоманите од дезертерската СДС секој ден ја потврдуваат новата коалиција со уценетата Данела Арсовска. Веќе станува очигледно дека Арсовска има за задача да одработува...
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ