spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Колективни Договори

Прочитајте и дознајте детално и официјално :??

 

 

КОЛЕКТИВНИ ДОГОВОРИ

 

 

Извор: СОНК

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...