spot_img
spot_img

Аеродром: Пролетна дератизација

ОпштиниАеродром: Пролетна дератизација

Најчитано

Деновиве се изврши редовната пролетна дератизација на целата територија на Општина Аеродром.

Акцијата опфати околу 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки.

Дератизацијата на глодачите ја врши Институтот за јавно здравје, Скопје.

Извор: Општина Аеродром 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000