МЖСПП: Соопштение

МинистерстваМЖСПП: Соопштение
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Во врска со член 2 од Наредбата за ограничување на увозот на супстанциите кои ја осиромашуваат озонската обвивка („Службен Весник на Република Северна Македонија“ бр. 111/21) Министерството за животна средина и просторно планирање информира дека количината за увоз на супстанции од Прилогот на горенаведената Наредба е ограничен на 16392 кг за 2021 година.

Увозот на предметните супстанции ќе биде одобруван по принципот прв дојден – прв услужен.

Извор: Министерство за животна средина и просторно планирање

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img