spot_img
HomeМаркетинг

Маркетинг

Нова Бреинстер Академија за лидерство и менаџмент – Применливи знаења кои носат резултати за компаниите

Во денешниот брзоменувачки бизнис-свет, потребата за вешто лидерство и ефективно управување никогаш не била поголема. Со оглед на тоа што компаниите секојдневно се соочуваат...

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА “Започни ја пролетта со ИутеКредит”

ОРГАНИЗАТОР Финансиско друштво ИУТЕ КРЕДИТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје, со седиште во Скопје на ул. 1732 бр.4, Ламела А/ДП бр.1 и ЕМБС 7221290, застапувано од Управителот...

Нова Бреинстер Академија за лидерство и менаџмент – достапни се стипендии за жени претприемачи и млади лица

Едукативно-технолошката организација Бреинстер (Brainster) го збогати своето портфолио со уште една иновативна Академија, овојпат насочена кон лидерство и менаџмент - две клучни области важни...

Групацијата Iute ги објавува неревидираните резултати за 2022 година

На патот кон профитабилна финтек банка СТРАТЕШКИ ДОСТИГНУВАЊА ВО ГРУПАЦИЈАТА Бројот на активни клиенти достигна 293 илјади (31 дек. 2021: 222 илјади) со приход од клиент...

Неколку совети кои треба да ги земете предвид при аплицирање за кредит

Управувањето со парите и финансиската одржливост се важен дел од нашиот секојдневен живот. Личните финансии се лична одговорност на секој од нас. Затоа финансиската...

Iute Star – успешен вработен за месец декември во Иуте Кредит Македонија

Иво Смилевски, IT Specialist во IuteCredit Macedonia Иво се приклучи во тимот на Иуте Кредит Македонија, во ноември 2022 година на работна позиција ИТ специјалист...

Користењето на вештачка интелигенција е секојдневие во работењето на ИутеКредит

Мерење на задоволството на клиентите преку софистициран софтвер Креирањето на исклучително корисничко искуство на нашите клиенти е мисијата на Иуте Кредит. Како напредна финтек компанија...

Корисничкото искуство во ерата на вештачка интелигенција

Компаниите кои се фокусираат на корисничкото искуство и користат технологија базирана на AI ќе бидат подобро позиционирани и ќе успеат да останат конкурентни. Вештачката интелигенција...

Добитници на награди од наградната игра „Купувај ПАМЕТНО со IuteCredit Mastercard и освој ПАМЕТНИ награди!“

Во период од 14 ноември до 31 декември 2022 година сите оние корисници кои направија повеќе од 5 (пет) трансакции, секоја над 1500 денари...

ИутеКредит е најдоверливо и најефтино финансиско друштво на пазарот според истражувањeто на порталот Фактор

ИутеКредит Македонија е финансиско друштво со најголема доверба и најтранспарентна политика на прикажување на сите трошоци поврзани со кредитирањето, според најновото истражување на порталот Фактор. Во...
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ