spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингBaby Center Makedonija НАГРАДУВА

Baby Center Makedonija НАГРАДУВА

Javnaadministracija.mk и Baby Center.mk со едно прашање за читателите и следбеници на Javnaadministracija.mk кое ќе биде наградено –

Официјално колку институции и вработени има во Јавниот сектор во РСМ Македонија за 2023 година ?

Се што треба да направите е да го пишете вашиот точен одговор на FB страната на Javnaadministracija.mk и да ги заследите Facebook профилите на Javnaadministracija.mk и Baby Center Makedonija.

Наградата од страна на нашите соработници Baby Center Makedonija е 👀👇

BABY CENTER MAKEDONIJA

Добитникот на наградата ќе биде објавен на 10 јули 2024 година на официјалната FB страната на Javnaadministracija.mk.

PS. Истражувајте и најдете го точниот одговор, Javnaadministracija.mk и Baby Center.mk ве очекуваат

Извор: Javnaadministracija.mk

Прочитајте

Карпош: Координативна средба за подигање на хигиената

0
Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, вчера одржа координативен состанок со претставниците од Одделението за месна самоуправа и вработените коишто се задолжени за одржување...