spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМП: После 13 години затворската полиција во КПУ Идризово ќе добие нови...

МП: После 13 години затворската полиција во КПУ Идризово ќе добие нови униформи

 

Во насока на унапредување на условите за работа на затворската полиција, Министерството за правда во сорабока со МЕПСО обезбеди финансии за нови униформи на 320 затворски полицајци од КПУ Идризово   со што ќе се воспостави функционален амбиент со нормални услови за работа.

Извор: Министерство за правда

Прочитајте