spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАА: Прашања од Општиот дел од Испитот за Административно управување и студии...

АА: Прашања од Општиот дел од Испитот за Административно управување и студии на случај

Прочитајте

Карпош: Еко викенд со ,,Генералка Викенд“

0
Општина Карпош и оваа година се придружи на националната еко акција, ,,Генералка Викенд“, во која се спроведе активно чистење на територија на цел Карпош,...