spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниМОН: Резултати од Конкурс за избор на најдобра песна за ученици од...

МОН: Резултати од Конкурс за избор на најдобра песна за ученици од основните и средните училишта

Резултати согласно Извештајот на комисијата за Македонски јазик бр.08-2877/7 од 21.03.2024 година

ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

– Од прво до трето одделение

1 место: Шифра: 123245

2 место Шифра: Месечина 04059

3 место Шифра: 39.93

– Од четврто до шесто одделение

1 место: Шифра: Банана

2 место: Шифра: Фудбалер и поет

3 место: Шифра: Ѕвезда водилка

– Од седмо до деветто одделение

1 место: Шифра: #ЕК2011@

2 место: Шифра: Ученик 1134

3 место: Шифра: 020619

Резултати согласно Извештајот на комисијата за Албански јазик бр.08-2877/6 од 20.03.2024 година

ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

– Од прво до трето одделение

1 место: Шифра: Еbaj 170816

– Од четврто до шесто одделение

1 место: Шифра: 2204

2 место: Шифра: Buzeqeshja

3 место: Шифра: 8225

– Од седмо до деветто одделение

1 место: Шифра: Kujtimet

2 место: Шифра: Lesa 4268

3 место: Шифра: Yjet

Резултати согласно Извештајот на комисијата за Турски јазик бр.08-2877/8 од 21.03.2024 година

ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

– Од прво до трето одделение

1 место: Шифра: XXX101

2 место Шифра: XXX103

3 место Шифра: 454301

– Од четврто до шесто одделение немаат доставено песна

– Од седмо до деветто одделение

1 место: Шифра: Tijana Boskovik18

2 место: Шифра: melodi

3 место: Шифра: sherifruya

Резултати согласно Извештајот на комисијата за Македонски јазик бр.08-2877/7 од 21.03.2024 година

СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

1 место: Шифра: Detelinka

2 место Шифра: Подгорец

3 место Шифра: 230606

Резултати согласно Извештајот на комисијата за Албански јазик бр.08-2877/6 од 20.03.2024 година

СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

1 место: Шифра: 2006

2 место Шифра: 1511800

3 место Шифра: Penda

Резултати согласно Извештајот на комисијата за Турски јазик бр.08-2877/8 од 21.03.2024 година

СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

Нема доставено ниту една песна.

Извор: Министерство за образование и наука

Прочитајте

Делчево: Известување за достава на Решенија за данок на имот за...

0
Почитувани граѓани, Ве известуваме дека службите од Општина Делчево започнаа со редовната теренска достава на Решенија за данок на имот за 2024 година, и Решенијата...