spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниДојран: Реконструкција на централната улица во село Црничани

Дојран: Реконструкција на централната улица во село Црничани

Паралелно како и во другите населени места започна и реконструкцијата на централната улица во село Црничани.

📌Финансиските средства се обезбедени од Светска Банка преку Програмата за локални патишта, а спроведена преку Министерството за транспорт и врски.

📌Се работи за реконструкција на улица во должина од околу 700 метри, а вкупната должина на реализирани улици во сите населени места ќе изнесува околу 5 километри.

Извор: Општина Дојран

Прочитајте