spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниНоваци: Водоводна и канализациона мрежа на главната улица која ќе ја поврзи...

Новаци: Водоводна и канализациона мрежа на главната улица која ќе ја поврзи Индустриската развојна зона Златен клас

Започнавме со реализација на подземната инфраструктура која вклучува спроведување на водоводна и канализациона мрежа на главната улица која ќе ја поврзи Индустриската развојна зона т.н Златен клас во Новаци.

Овие градежни активности се изведуваат со средства од буџетот на Општина Новаци.

По завршувањето на овај зафат ќе следува асфалтирање на трите главни улици кои водат до Индустриската зона Новаци.

Извор: Општина Новаци

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...