spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБрвеница: Реконструкција на ООУ ,,Коста Рацин” и ООУ ,,7 Марси” -Челопек

Брвеница: Реконструкција на ООУ ,,Коста Рацин” и ООУ ,,7 Марси” -Челопек

Врз основа на Основен проект за реконструкција на ООУ ,,Коста Рацин”, Брвеница а во врска со јавен повик од МОН, за прв пат после повеќе од 65 години, ќе извршиме целосна реконструкција и тоа: замена на кров, фасада, внатрешни врати, подови, ѕидови и плафони.

Исто така, целосно ќе извршиме и реконструкција на фасадата во ООУ ,,7 Марси”, Челопек.

Општина Брвеница посветено вложува во сите сфери но највеќе не радува кога проектите кои ги изработуваме ќе успееме да ги реализираме, посебно проектите во образованието!

Извор: Општина Брвеница

Прочитајте

Делчево: Известување за достава на Решенија за данок на имот за...

0
Почитувани граѓани, Ве известуваме дека службите од Општина Делчево започнаа со редовната теренска достава на Решенија за данок на имот за 2024 година, и Решенијата...