spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЈегуновце: Направен е увид на градежни активности во населено место Сиричино

Јегуновце: Направен е увид на градежни активности во населено место Сиричино

Градоналникот на општина Јегуновце, направи увид на веќе започнати градежни активности, на изградба на нов крак на колекторот за фекална канализација во населено место Сиричино, крак кој ќе биде во должина од околу 500 метри.

Од направениот увид констатирано беше дека градежните активности се одвиваат според зацртаната динамика на изведба и овој проект се очекува да биде комплетиран предстојните неколку дена.

Извор: Општина Јегуновце

Прочитајте