spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАМС: ЈАВЕН ПОВИК за избор на младински претставник во Управен одбор на...

АМС: ЈАВЕН ПОВИК за избор на младински претставник во Управен одбор на Регионална канцеларија за младинска соработка

ЈАВЕН ПОВИК

за избор на младински претставник во Управен одбор на Регионална канцеларија за младинска соработка

– Пријава за младински претставник во Управен одбор на Регионална канцеларија за младинска соработка

Повикот трае до 15.04.2024

Подетални информации можете да најдете во следниот линк на Јавниот повик

https://ams.gov.mk/public-call/14058

Извор: Агенција за млади и спорт

Прочитајте