spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниВелес: Реконструкција на улицата 8 март е завршена

Велес: Реконструкција на улицата 8 март е завршена

Улицата „8 Март“ е целосно реконструирана. Градежните зафати со поставување на асфалтен слој завршија. Во наредниот период ќе се изврши реконструкција и на тротоарите а ќе се постави и вертикална и хоризонтална сигнализација.

Општина Велес продолжува со реализација на планираните градежни активности и во наредниот период.

Извор: Општина Велес

Прочитајте