spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниАрачиново: Сите подготовки, законски процедури се завршени и сега сме во финален...

Арачиново: Сите подготовки, законски процедури се завршени и сега сме во финален момент, почетокот на работите за изградба на стадионот на Шкендија

Почитувани граѓани на Општина Aрачиново,

Почитувано раководство на клубот на нашите серца„ШКЕНДИЈА 77“, почитувани навивачи, драги љубители на спортот, почитувана младина.

Со задоволство сакам да ве известам дека се започнати сите завршни подготовки, сите законски процедури  и сега сме во финален момент, почетокот на работите за изградба на стадионот на Шкендија. За реализација на овој проект имаме целосна поддршка од Владата на РМВ и ФФМ.

Исто така, ги повикуваме сите граѓани, младите на Општина Арачиново, раководството на Клубот, група на навивачите „Члиримтарет“, донаторите и сите спортисти и љубители на спортот на клубот Шкендија да не поддржат во овој многу потребен проект. што е поодамнешно барање на сите граѓани на Општина Арачиново.

Дојдете заеднички да поставиме камен-темелник на домот на нашите серца на нашиот Клуб.

СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ…

#Шкендианесоединува

Извор: Општина Арачиново

Прочитајте