spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиДКСК: Повик за пријавување на аналитичари на податоци и информации на учесниците...

ДКСК: Повик за пријавување на аналитичари на податоци и информации на учесниците во изборната кампања на претседателски и парламентарни избори 2024 година

Заради ефикасно следење на изборната кампања на учесниците на претстојните Претседателски и Парламентарни избори во текот на 2024 година, ИФЕС за потребите на Државната комисија за спречување на корупцијата распишува јавен повик за ангажирање на 3 (тројца) аналитичари на податоци. Целиот повик на македонски јазик е достапен овде.

Заинтересираните кандидати треба да го пополнат образецот „Пријава за аналитичар“ и „Изјава“ која е составен ден на Пријавата, а кои се достапни овде, и истите заедно со потребните документи да се достават на е-маил адресата: ifes.mk@ifes.org

Извор: Државна комисија за спречување на корупција

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...