spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКарбинци: Наставнички од Шпанија кои присуствуваат во ООУ Страшо Пинџур Карбинци остварија...

Карбинци: Наставнички од Шпанија кои присуствуваат во ООУ Страшо Пинџур Карбинци остварија средба со градоначалникот Паунов

Во рамки на Еразмус проект, наставнички од Шпанија кои присуствуваат во ООУ Страшо Пинџур Карбинци остварија средба со градоначалникот Виктор Паунов.

Целта на посетата е набљудување на работно место – набљудуваат активности, часови, презентации и работилници поврзани со инклузија, технологија и иновативни приоди во наставата.

Извор: Општина Карбинци

Прочитајте

Делчево: Известување за достава на Решенија за данок на имот за...

0
Почитувани граѓани, Ве известуваме дека службите од Општина Делчево започнаа со редовната теренска достава на Решенија за данок на имот за 2024 година, и Решенијата...