spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКичево: Двете градинки од градот „Ластовички и Олга Мицеска“ ја посетија општината

Кичево: Двете градинки од градот „Ластовички и Олга Мицеска“ ја посетија општината

Двете градинки од градот „Ластовички и Олга Мицеска“ заедно со директорите, вработените и сите деца во таа установа ја посетија најрелевантната и најзначајната установа, општина Кичево, во рамките на неделата на струките.

Воодушевени и полни со задоволство децата во новиот објект на општината ги пречека градоначалникот Фатмир Дехари, кој одблиску ги информираше за работата, значењето и вредноста на општината.

На крајот од состанокот, градоначалникот подели едукативни материјали за сите деца.

Извор: Општина Кичево

Прочитајте