spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниНеготино: Со поставување асфалт финишира изградбата на улицата ,, Македонски бранители “

Неготино: Со поставување асфалт финишира изградбата на улицата ,, Македонски бранители “

Градежните активности за изградба на улицата ,, Македонски бранители” кои се одвиваа по однапред утврдена динамика финишираат со асфалтирање на истата.

Станува збор за завршување на изградба на нова улица во должина од 243 метри и со ширина од 6 метри.

Средствата за реализацијата на овој проект од исклучително значење за нашите сограѓани кои живеат на тој потег се обезбедени од Буџетот на општина Неготино, а вредноста на работите изнесува 3.496.706 денари со вклучен ДДВ.

Извор: Општина Неготино

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...