spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГази Баба: Пуштен во употреба нов лифт во ООУ “25 Мај”

Гази Баба: Пуштен во употреба нов лифт во ООУ “25 Мај”


Пуштен во употреба е новиот лифт во општинското основно училиште 25 Мај.

Со реализацијата на овој проект го продолжуваме процесот на постигнување на целосна инклузија во општинските основни училишта на територија на Општина Гази Баба.

 Обезбедуваме поквалитетни услови за реализација на образовниот процес за учениците со посебни образовни потреби.

За нашата посветеност кон создавање на инклузивна општина со достапно образование за сите, говорат реализираните проекти.

Благодарност до донаторите кои дадоа поддршка да го реализираме овој проект!

Извор: Општина Гази Баба

Прочитајте

ДЗС: Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен, април 2024 година

0
Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во април 2024 година, во однос на април 2023...