spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниРадовиш: Предлог идеен проект за проект реконструкција со пренамена на Стоковна куќа...

Радовиш: Предлог идеен проект за проект реконструкција со пренамена на Стоковна куќа во мултифункционален и културен центар

На 47 седница на Советот на општина Радовиш, градоначалникот Ацо Ристов пред советниците го презентираше проектот идеен за проект реконструкција со пренамена на Стоковна куќа во мултифункционален и културен центар со музејска поставка на град Радовиш „Рада“

Извор: Општина Радовиш

Прочитајте