spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБутел: Завршна приредба на дечињата од градинката 11 Октомври

Бутел: Завршна приредба на дечињата од градинката 11 Октомври

Плоштадот “Слобода” беше премногу мал да ги собере сите распеани и разиграни дечиња кои се збогуваа со градинката.

Преубава завршна претстава на која сите уживаа во одличните музички и ритмички точки на дечињата.

Ова е еден посебен ден за сите родители кои денес кажаа “Збогум” на градинката, а добредојде на започнување на образовниот процес.

Градоначалникот Дарко Костовски на сите дечиња им посака многу среќа и успех. Иднината е нивна.

Извор: Општина Бутел

Прочитајте