spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМП: Доделувања на Уверенијата за положен правосуден испит за априлска испитна сесија...

МП: Доделувања на Уверенијата за положен правосуден испит за априлска испитна сесија 2024

Државниот секретар м-р Мухамед Точи ги додели Уверенијата за положен правосуден испит за априлска испитна сесија 2024.

Извор: Министерство за правда

Прочитајте