spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКарпош: Продолжување со градежните активности

Карпош: Продолжување со градежните активности

Општина Карпош продолжува со градежните активности. Овие денови се асфалтираат ударни дупки во УЗ “Владо Тасевски“.

Извор: Општина Карпош

Прочитајте