spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЃорче Петров: Јавен Повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата...

Ѓорче Петров: Јавен Повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општински – корисна работа

Прочитајте

ДЗС: Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен, април 2024 година

0
Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во април 2024 година, во однос на април 2023...