spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниПласница: Посета од aмбасадорот на Р. Туркије во општината

Пласница: Посета од aмбасадорот на Р. Туркије во општината

Голема благодарност до амбасадорот на Р. Туркије во Р.С. Македонија г-дин Фатих Улусој, координаторот на ТИКА во Р.С. Македонија г-дин Мехмед Бајрак директорт на институтот Јунус Емре во Скопје г-дин Талип Ердоан, претседателот на МАТУСИТЕБ г-дин Тасин Ибрахим и останатите гости г-дин Мустафа Бодур и Џунејт Талха Озјурек. Вашата ангажираност и внимание кон нас се навистина воочливи, и сме длабоко благодарни за вашата љубезност и поддршка.

Извор: Општина Пласница

Прочитајте