ССМ: Кампања ССМлади – Работнички права

СиндикатиССМ: Кампања ССМлади - Работнички права
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Секцијата на млади на Сојузот на синдикатите на Македонија, започнува со спроведување на Кампањата: „Приближи го синдикатот до младите луѓе“, преку промовирање на видео за подигнување на свеста кај младите луѓе за потребата од синдикално здружување како единствен начин за унапредување на работничките права.

Ова видео е реализирано во партнерство со Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје и е една од низата активности кои ќе следат во следниот период.

Целото видео можете да го погледнете на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=Lk-O5lm5AtU

Извор: Сојуз на синдикати на Македонија 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img