Најдоброто за секоја општина„ продолжува, граѓаните ја препознаваат чесната понуда на СДСМ

Политички партииНајдоброто за секоја општина„ продолжува, граѓаните ја препознаваат чесната понуда на СДСМ
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

По вчерашната граѓанска трибина во Скопје, СДСМ продолжува со засилените активности на терен, преку средби со граѓани на маалски и урбани средби како дел од караванот „Најдоброто за нашата општина“.

Денеска членовите на Извршниот одбор Благој Бочварски, Васко Ковачевски и Јована Тренчевска беа со граѓаните на Делчево, Крушево, односно Велес.

Пратеничките на СДСМ во Собранието Бисера Костадинова Белчева и Белкиса Зеќири ги посетија Маврово Ростуша, односно Пласница, додека членот на Централниот одбор, Коста Петров беше во посета на Аеродром.

СДСМ е во континуитет меѓу граѓаните, ги презентира досега спроведените мерки и проекти, но и ги слуша нивните потреби и барања.

Заедно со граѓаните ги бараме решенијата кои ги преточуваме во најдобра кадровска и програмска понуда за секоја општина, за секој град и секоја општина.

Тоа граѓаните го препознаваат и вреднуваат. Затоа СДСМ е фаворит на претстојните избори, затоа што го нуди најдоброто за секој граѓанин, затоа што излегува со чесна понуда.

Извор: СДСМ

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img