spot_img
spot_img

МОН: Повик за пост-докторски студии, истражувања и предавања во САД – Фулбрајт програмата

МинистерстваМОН: Повик за пост-докторски студии, истражувања и предавања во САД - Фулбрајт...

Најчитано

Министерството за образование и наука информира дека во рамки на Фулбрајт програмата за стипендии на САД е објавен повик за аплицирање наменет за пост-докторски студии, истражувања и предавања на некоја од високообразовните установи во Соединетите Американски Држави, за академската 2022/2023 година.

Повеќе информации можат да се обезбедат на следниот линк.

Извор: Министерство за образование и наука

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000