spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАВРСМ: Преглед на Евидентирани невработени лица според степен на Образование

АВРСМ: Преглед на Евидентирани невработени лица според степен на Образование

Прочитајте

Охрид: Успешно реализирана еколошката акција „Генералка Викенд“

0
Голема количина на ПЕТ амбалажа и мешан отпад беа собрани во рамки на еколошката акција „Генералка Викенд“ која се одржа во петокот на 17-ти...