„Во Македонија секој има право да го вее своето знаме, само ние Македонците не“

Политички партииВМРО-ДПМНЕ„Во Македонија секој има право да го вее своето знаме, само ние...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Во Македонија секој има право да го вее своето знаме, само ние Македонците не можеме да го вееме нашето знаме и да кажеме дека сме Македонци. Еве до каде нѐ донесоа со нивната сервилност и глупавост во дипломатијата.

Видео:

ВМРО-ДПМНЕ

Извор: ВМРО ДПМНЕ

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img