spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЕ: Соопштение за online Јавна расправа за Национален план за енергија и...

МЕ: Соопштение за online Јавна расправа за Национален план за енергија и клима до 2030 година

Соопштение за оддржување на online Јавна расправа  за Национален план за енергија и клима до 2030 година и на извештајот за стратегиска оцена на влијанието на животнатат средина на Националниот план за енергија и клима до 2030година која ќе се одржи на 22.07.2021 година.

За учество на јавната расправа можете да испратите барање на следниот email: valentina.stardelova@economy.gov.mk, најдоцна до 21.07.2021 година.

Извор: Министерство за економија

Прочитајте

Дојран: Дојран Гурман Фест 2024

0
Дојран Гурман Фест 2024– гастрономско патување низ вкусовите на традиционалната кујна од Дојран приготвени од вештите раце на жените од “Здружение на жени-Дојрана” кои...