spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeПолитички партииВМРО-ДПМНЕЗа мене Битола претставува посебен предизвик

За мене Битола претставува посебен предизвик

Најпрвин да го честитаме роденденот на формирањето на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ овде во Битола, да посакаме една успешна и победничка година.
Да се ослободиме од неспособноста, од криминалот и од корупцијата овдека во Битола и да биде Битола за сите луѓе, а не само за неколкумина поединци, криминалци и луѓе коишто во изминативе четири години безмилосно ја пљачкаат Битола, изобилуваат со безидејност неспособност и луѓе коишто навистина ја вратија Битола во средниот век, а Битола тоа не го заслужува.
Последниот пат кога бев овде во Битола кажав дека за мене Битола преставува посебен предизвик и тоа можам да го повторам и денеска на роденденот, дека за мене Битола преставува посебен предизвик.
Очекувам после локалните избори во октомври Битола да го добие повторно оној сјај којшто го заслужува, а тоа е единствениот би рекол конзулски град во нашата Македонија.

Прочитајте