spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Листа на одобрени билатерални проекти со Сојузна Република Австрија кои ќе...

МОН: Листа на одобрени билатерални проекти со Сојузна Република Австрија кои ќе се финансираат 2022-2023 година

 

Листа на одобрени билатерални проекти меѓу Република Северна Македонија и Сојузна Република Австрија кои ќе се финансираат во периодот 2022-2023 година

 

 

 

 

 

Извор: Министерство за образование и наука 

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...