МОН: Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во ДСУ „Математичко – информатичка гимназија“

МинистерстваМОН: Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во...

Најчитано

Се задолжуваат сите добитници на стипендии по објавувањето на списокот, а најдоцна до 21.11.2022 година да го потпишат договорот за стипендија со Министерството за образование и наука. Сите кандидати кои нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата.

 

 

 

Добитници на стипендии

 

 

Извор: Министерство за образование и наука 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе