spot_img

Градски паркинг Скопје: Детално чистење на и околу катна гаража „Беко“

Јавен секторГрадски паркинг Скопје: Детално чистење на и околу катна гаража „Беко“

Најчитано

Екипа од вработени во одделението за одржување на ЈП „Градски паркинг“ – Скопје се во целодневна акција на чистење на катната гаража „Беко“.

Детално се чисти целото паркиралиште, како и ходниците, влезовите и просторот околу зградата.

Вакви целодневни акции на детално чистење се спроведуваат секоја среда и станаа редовна пракса на екипите на ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, со цел континуирано одржување на хигиената на јавните паркиралишта.

 

 

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе