spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeЈавен секторГрадски паркинг Скопје: Неделна акција за чистење на јавните паркиралишта и на...

Градски паркинг Скопје: Неделна акција за чистење на јавните паркиралишта и на зонско

Екипа вработени во ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, изврши акција на чистење на јавните зонски и затворени паркиралишта.

Јавните паркиралишта: Зоил, Градска болница, Кочо Рацин, Тутунски комбинат, како и јавните површини наменети за паркирање- зоните: Б7 и А8, вчера од страна на екипа вработени беа темелно исчистени од насобраниот смет во текот на работната недела.

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, продолжува редовно, а по потреба и вондредно да ги спроведува ваквите акции, со цел чисти паркиралишта, а со тоа и почист град.

 

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје 

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...