spot_img
spot_img

МЗШВ: Кратки чекори како да аплицирате за грант до 10.000 евра за произведители од мал обем

МинистерстваМЗШВ: Кратки чекори како да аплицирате за грант до 10.000 евра за...

Најчитано

Погледнето го видеото во кое се објаснети едноставни чекори како да се евидентирате како оператор со храна, за прдажаба од куќен праг и институции кои треба да ги посетите за да аплицирате на јавните повици за грант до 10.000 евра.

 

 

Извор: Министерство за  земјоделство, шумарство и водостопанство 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000