spot_img
spot_img

МЛС: Средба на министерот Пенов со прилепскиот градоначалник Јовчевски

МинистерстваМЛС: Средба на министерот Пенов со прилепскиот градоначалник Јовчевски

Најчитано

Градењето силни, просперитетни заедници бара посветеност да се чујат потребите и грижите на граѓаните во Прилеп, беше истакнато на средбата меѓу министерот за локална самоуправа, Ристо Пенов и градоначалникот на Општина Прилеп, Борче Јовчески. Заедно, тие разговараа за широк спектар на важни теми, вклучувајќи ги локалните политики, напредокот на градот и потребите на граѓаните..

Министерот потенцираше дека Министерството за локална самоуправа преку локалните политики потребно е да се усогласени потребите на граѓаните.

 Да продолжиме да градиме посилни, поживи заедници кои одговараат на потребите на сите граѓани.
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000