spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБутел: Отворена општина за сите граѓани

Бутел: Отворена општина за сите граѓани

ПРИЕМЕН ДЕН – ВТОРНИК ОД 17:00 ДО 19:00 ЧАСОТ

 

На барање на граѓаните, приемниот ден за граѓаните на општина Бутел ќе биде во нов термин, со почеток од 17:00 до 19:00 часот.

Граѓаните може да ги закажуваат средбите со градоначалникот на контакт телефонот 075 274 421.

Отвореноста и транспарентниот принцип на работа гарантираат успех.

 

Извор: Општина Бутел 

Прочитајте